top of page

del 21 al 23 d'octubre 2022

Sempitern, generació de vidre

Disciplines:

dansa teatre i cant

Estrena #ResisMelmac

Durada:

60 minuts

Espectacle 

en català

La Carpa Produccions

Sinopsi

Ens situem a l'assaig previ a l'exposició del treball de recerca d'en MIQUEL. Un treball sobre la música i els peixos; una combinació tan estranya com la relació entre ell i la seva companya. Una notícia durant aquell assaig farà "trontollar" tots els esquemes i crearà una bretxa que farà esclatar el recipient que el contenia. Aquest fet provoca que es vessin tots els litres d'aigua que hi guardava, arrasant , d'aquesta manera, el seu camí sense límits. La depressió i l'ansietat jugaran un paper molt important en aquesta peça. Què ha d'esperar un adolescent en una societat que creu que tots els nascuts l'any 2000 són dèbils? SEMPITERN, sempre etern. Com un peix nedant dins una peixera.

Dates i horaris

Divendres 21 d'octubre 2022, a les 20.00h
Dissabte 22 d'octubre, a les 20.00h
Diumenge 23 d'octubre 2022, a les 18.00h

Tarifes

Anticipades online : 12€ *  (Despeses de gestió incloses)

*Consulta els descomptes i tarifes especials

Fitxa artística

Autor i director: Jaime Calvet
Intèrprets: África Alamino i David Maestre
Coach de moviment: Carlos Lupe

Més informació

Els problemes de salut mental entre els joves continuen sent un tema tabú, on hi ha molts prejudicis i del que encara ens costa parlar. Nosaltres, des de la nostra pell com a joves que patim ansietat i depressió de primera mà, volem aportar el nostre petit granet de sorra i ser una de les veus que s’alci amb total llibertat per parlar per aquells que no s’atreveixen o pels que ja no poden.

Amb la fusió de dansa, teatre i cant treballem amb el cos per descobrir els efectes de l'ansietat, el seu pes i la seva importància a la vida del protagonista d’aquest espectacle.

bottom of page