top of page

 Residències de creació d'arts escèniques

 Suport a la creació 

La Cia. Mar Gómez és una companyia de dansa teatre fundada l’any 1992 que combina un estil coreogràfic molt personal amb característiques com la teatralitat, la narrativitat, la poètica de les imatges, el gest, la fisicalitat i, sobretot, un gran sentit de l'humor.  

 

La seu de la companyia s’ha convertit en la Sala Melmac: espai de creació i difusió artística que va néixer fa 4 anys al barri del Guinardó de Barcelona, que centra la seva programació en les arts escèniques de petit format. Amb 30 anys de trajectòria artística i fidel al seu compromís amb el sector de les arts escèniques, la Cia. Mar Gómez va gestar aquest projecte amb l'objectiu de contribuir en els processos de creació de la comunitat artística i convertir-se en un espai de creació de referència a la ciutat de Barcelona.

 

 Programa #ResisMelmac 

Anualment s’obre una convocatòria de selecció de projectes de creació en residència que contempla processos d'assessorament, assajos de creació, així com l’exhibició amb públic de l’espectacle resultant dins la programació regular de Sala Melmac.

Acollim projectes de qualsevol disciplina d'arts escèniques que s'adequin a les característiques de la Sala Melmac. Descarrega la fitxa tècnica:

Històric companyies/artistes en residència

 Convocatòria oberta: temporada 24-25 

La present convocatòria està dirigida a companyies o artistes professionals de l’àmbit de les arts escèniques de qualsevol disciplina que tinguin un projecte de creació per a ser estrenat al llarg de la temporada 24-25 de la Sala Melmac.

Les sol·licituds es poden presentar des del moment de la publicació de la convocatòria fins el dia 15 de juny de 2024. 

AMPLIEM TERMINI FINS EL 22 DE JULIOL

Resolucions convocatòries anteriors

bottom of page