top of page
 25·26·27/03/2022 
 ESTRENA! 

Dancing Bees

d'Hodei Arrastoa

Un projecte en residència a Sala Melmac.

SINOPSI

És difícil –per no dir impossible– ser completament feliços si es mira el funcionament de la nostra societat. Se'ns bombardeja de notícies negatives a les quals responem amb una apatia descomunal i alhora se'ns obliga a amagar els nostres problemes en pro de la falsa felicitat que aporta un somriure forçat. La distòpia és el present. Dancing bees evidencia l'ansietat que produeix aquesta felicitat obligada i critica l'existència d'una família que es fa dir “real”, però que resulta ser més falsa i inútil que la imatge que emanem a Tik Tok.

INFORMACIÓ

Espectacle en castellà

Públic Adult (+ 18 anys)
Durada aproximada: 60 minuts

Disciplina/es: Dansa Teatre

Pots consultar les mesures Covid aquí

SOBRE L'ESPECTACLE

Si observem la fascinant dansa d’una abella obrera podem arribar a la conclusió que a aquests simpàtics insectes de tant en tan els dona per ballar.   

Però, i si ens expliquen que aquesta dansa representa un dels miracles més fascinants de l'evolució natural i que en ella hi trobem un complex codi de comunicació amb què s’informen de la localització exacta de l'aliment que necessiten per sobreviure?

Potser aleshores ja no jutjarem aquesta dansa amb condescendència, potser aprendrem que sovint la dansa no consisteix en una mera decoració frívola, sinó que, al contrari,  pot esdevenir un fet fonamental en les nostres vides. 

Partint de la visió de la dansa com a una activitat reveladora, “Dancing bees” és una reflexió crítica i humorística sobre el concepte de felicitat que impera en la nostra societat. Ens qüestionarem què és el que realment ens porta a ser feliços i què és allò que, tot i ser essencial - com en el cas de la dansa de les abelles -, sovint escapa a la nostra mirada. Si en perseguir la felicitat només hi trobem ansietat, aturem-nos i posem-nos a ballar, segur que algú (o fins i tot nosaltres mateixos) acabarà entenent el veritable missatge que hi portem a dins.

Dancing bees - Cartel (png).png

DATES I HORARIS

21, 22 i 23 de gener 2022 - SUSPÈS!

25, 26 i 27 de març 2022 - NOVES DATES!

Divendres i dissabte, a les 20.00h

Diumenge, a les 18.00h

ENTRADES:

A taquilla: 14€

Anticipades online* : 12€   > Venda online

*Consulta les tarifes especials

FITXA ARTÍSTICA

 

Intèrprets: Alba Tortras de la Cruz i Vanessa Valero

Direcció: Hodei Arrastoa

Suport dramatúrgic i emocional: Gaia Bautista

Ziripot: Javier Navas

 

Agraïments: Sala Melmac, Eiden Sánchez, Carlos Calvo, Francesc Cuéllar, Marc Vilajuana, Patricia Albizu, Laura Roqué, Gemma Polo, Mario Andrés, Estrella Frías i en especial a Júlia Martínez.

bottom of page