18·19·20/03/2022 
 ESTRENA! 

Dirrrty Boys

Cia. Las Bestias

Un projecte en residència a Sala Melmac.

SINOPSI

Un dia no determinat del 1991, en Robert i en Jon es coneixen i el seu destí canvia; a partir d’avui ja no estaran sols, ja no se sentiran uns perdedors, perquè junts poden suportar-ho tot. Junts son invencibles. El què no saben és que, alguns anys més tard, junts cometran un acte terrible amb conseqüències inabastables.

 

SOBRE L'ESPECTACLE

Un calorós dia de principis d’agost del 1983, a Liverpool, neix en Jon. Deu dies més tard ho farà en Robert. La vida no és fàcil durant aquesta dècada, en aquesta ciutat, durament castigada per la mà de ferro del tatcherisme.

Ara saltem a un dia no determinat del 1991, quan en Robert i en Jon es coneixen i el seu destí canvia; a partir d’avui ja no estaran sols, ja no se sentiran uns perdedors, perquè junts poden suportar-ho tot. Junts son invencibles.

Anem al 12 de febrer de 1993, un dia fatídic a la història de Liverpool, de Gran Bretanya, del món en general, quan tota la ràbia i frustració d’en Jon i en Robert explota i les conseqüències dels seus actes seran irreversibles.

Han passat deu anys, i en Robert i en Jon, qui no s’han tornat a veure mai més, surten dels seus respectius centres d’Alta Seguretat per menors i comencen una nova vida, amb una nova identitat. Al Noi A i el Noi B el Govern Britànic els ha concedit una segona oportunitat.

I d’aquesta història truculenta se’n farà una novel·la, i més tard una pel·lícula, i la cantant Amy MacDonald n’escriurà una cançó, i al 2019, un curtmetratge que recrea fidelment els interrogatoris dels nens just després de cometre el crim, arribarà als Premis Oscar tot i el boicot de la mare de la víctima.

Ara som al 2022 quan Las Bestias pretenen explicar aquesta rocambolesca història en una obra de teatre que titulen Dirrrty Boys, i no saben ben bé què en sortirà.

FITXA ARTÍSTICA

 

Dramatúrgia: Gerard Guix
Direcció: Àgata Casanovas
Intèrprets: Martí Cordero i Sergi Espina

Escenografia: Anna Tantull

Disseny d’ il·luminació: Paula Costas

Disseny de so: Gerard Guix

Moviment: Davo Marín

Suport: Xavier Biel

Fotografia de Cartell: Paula Costas

Fotografies de Making Off: Júlia Sábat

 

Una producció de Las Bestias

Foto_ Paula Costas

INFORMACIÓ

Espectacle en català

Públic Adult (+ 14 anys)
Durada aproximada: 75 minuts

Disciplina/es: Teatre contemporani

Pots consultar les mesures Covid aquí

DATES I HORARIS

18, 19 i 20 de març de 2022

Divendres i dissabte, a les 20.00h

Diumenge, a les 18.00h

ENTRADES:

A taquilla: 14€

Anticipades online* : 12€   > Properament

*Consulta les tarifes especials