top of page

ds., 23 de març

|

Sala Melmac

El Festín

De Felipe Vergara (Chile). Dissabte 23 de març, a les 20:00h. Dins el X FESTIVAL MUTIS, Festival de teatre independent de Barcelona.

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
El Festín
El Festín

DIA I HORA

23 de març del 2019, 20:00 – 23:00

Sala Melmac, Carrer de la Torre Vélez, 35, Barcelona, España

MÉS INFORMACIÓ

El Festín, un secreto bien guardado és un exòtic ritual nocturn on direcció i text es fonen entre allò teatral i allò quotidià. Una proposta que ofereix al públic la possibilitat de submergir-se en la història durant el transcurs d’un berenar-sopar en un ambient estimulant i poc convencional, tot convertint l’espectador en peça clau en el desenvolupament de l’espectacle.

Aquest dissabte 23 de març, a les 20h, segona i última funció a europa d'aquest exitós muntatge de la companyia xilena capitanejada per Felipe Vergara. Aquesta proposta vivencial compta ja amb més de 300 funcions i més de 2.700 espectadors en poc més d’un any en cartellera a Santiago de Xile, també s’ha presentat a Buenos Aires i, per primera vegada, s'ha estrenat a Europa a la Sala Melmac, dins la programació del X Festival Mutis.

Dues úniques ocasions per apropar-te i experimentar aquesta original proposta!

Durada: 150 min

Entrades: 15€ (inclou sopar. Aforament molt limitat. Només per a 20 comensals. Cal reserva prèvia. Les entradas s'abonaran a la taquilla fins a 10 minuts abans de l'inici de l'hora de la funció)

Comparteix

bottom of page