top of page

dv., 15 de març

|

Sala Melmac

El guardián

La companyia TEXTEATRO proposa una experiència teatral, visual i lectora que explora les possibilitats de la lectura i l’escriptura en directe

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
El guardián
El guardián

DIA I HORA

15 de març del 2019, 20:30

Sala Melmac, Carrer de la Torre Vélez, 35, Barcelona, España

MÉS INFORMACIÓ

Dins el X FESTIVAL MUTIS, Sala Melmac acull aquesta obra de texteatre multimèdia. Lliurement inspirada en el relat de Kafka “Ante la ley”, narra la historia d'un guardià que ha oblidat què protegeix i per què.

Escrita i produïda per Marcos Xalabarder, escriptor i especialista multimèdia, creador de les Jams d’Escriptura a Barcelona, autor de contes i performer. Amb Sergio Xalabarder i direcció de Marta Xalabarder.

Nou concepte d’espectacle teatral basat en la interacció dels actors amb el text escrit i projectat (i.e. subtitols), mitjançant projeccions audiovisuals, música i la creació literària en directe. L’obra esdevé una experiència visual i lectora que explora les possibilitats de la lectura i l’escriptura durant el desenvolupament escènic.

Sinopsis: Uno de los múltiples guardianes de que protegen la Ley languidece en un oscuro corredor especulando acerca de su papel en el mundo.

Entrades

Entrada general: 10€ / Entrada anticipada: 8€ (Les entrades s'abonaran a la taquilla fins a 10 minuts abans de l'inici de l'hora de la funció)

Comparteix

bottom of page