top of page

dj., 23 de maig

|

Sala Melmac

Fraidei Swing (especial DID'19) (1)

Celebrem el Dia Internacional de la Dansa, amb l'actuació "Regreso al vacío", d'Alejandro Montiel

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
Fraidei Swing (especial DID'19) (1)
Fraidei Swing (especial DID'19) (1)

DIA I HORA

23 de maig del 2019, 20:30 – 24 de maig del 2019, 0:30

Sala Melmac, Carrer de la Torre Vélez, 35, Barcelona, España

MÉS INFORMACIÓ

Divendres 26 d'abril, Fraidei Swing per celebrar el Dia Internacional de la Dansa!

Celebrarerem el DID'19 amb una Lindy Jam especial a Sala Melmac: la Fraidei Swing del proper divendres 26 d’abril comptarà amb l'actuació "Regreso al vacío", d'Alejandro Montiel a les 20:30h. Un espectacle de dansa de la companyia Projectedansacontemporània. Intèrprets: Sergio Barranco/Alejandro Montiel

Prèviament a la Fraidei Swing, l'Apdc organitza conjuntament amb Sala Melmac, un assaig de la coreografia que es ballarà el proper 29 d'abril a la Plaça dels Àngels de Barcelona, per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa. La coreografia creada per al Tothom balla, de Dansa Quinzena metropolitana, es repetirà en aquesta ocasió per a commemorar el Dia Internacional de la Dansa. Hi esteu tots convidats a participar!

L'assaig a Sala Melmac, a càrrec de Cia. Mar Gómez, començarà a les 18h i totes les persones inscrites podreu aprendre la coreografia i quedar-vos al pica-pica posterior. Tots els participants a l’assaig tindreu un 20% de descompte en l’espectacle ‘Regreso a vacío’ del divendres 26 d’abril, a les 20:30h, dins la Fraidei Swing.

Comparteix

bottom of page